Försäljning

Royal Rest nackkudde Memory

En produkt med unik ortopedisk utformning och avancerat material för komfort.

Royal Rest Memory har samma design som ger samma fördelaktiga egenskaper som Royal Rest Original samtidigt som det består av ett avancerat viskoelastiskt material som formar sig efter dina egen kroppskontur och upplevs behaglig.

Pris 950:-

Spina bac

Rekommenderas vid avlastning och stöd för svanken vid långvarigt sittande. Ger ett naturligt och skonsamt stöd för svanken och en bekväm sittställning. Tack vare formatet (30x42 cm och endast 1kg tung) kan du lätt ta med den mellan t.ex. hemmet och arbetet.

Pris 750:-

Royal Rest nackkudde

Royal Rest kudden har en hög och en låg sida med anatomisk utformning för att passa de flesta. Kudden har en oval kärna i ett fastare material för att ge nacken maximalt stöd. De ovala kärnorna är omslutna av ett mjukt och luftigt material för bästa komfort.

Pris 740:-

SI-ledsbälte

SI-ledsbälte som lyfter magen.

Pris 400:-

SI-ledsbälte vid foglossningsbesvär

SI-ledsbälte vid foglossningsbesvär. Ger ett effektivt stöd över bäckenet.

Pris 350:-

Ländryggsrulle

The Original McKenzie Ländryggsrullen Medelmjuk rulle med stor volym som ger ett kraftigt stöd i ländryggen. Fungerar därför bra även i soffor och fåtöljer med mjuk stoppning. Finns nu även med spännband. Längd 280 mm Diameter 130 mm

Pris 300:-

Minirulle

The Original McKenzie Minirullen Medelmjuk liten och portabel rulle.Lämplig att använda på buss och tåg.
Längd 305 mm Diameter 100 mm.

Pris 300:-

Ländryggsstöd

Platt dyna med relativt hård stoppning. Lämplig för permanent bruk i t ex kontorsstolar. Med spännband att fästa runt stolsryggen som gör att stödet hålls på plats vid uppresning. Finns även i en kortare version (350 mm). Längd 400 mm Höjd 145 mm Tjocklek 50 mm.

Pris 300:-

Airback

Uppblåsbart ländryggsstöd som möjliggör en individuellt anpassad storlek. Längd 380 mm Höjd 120 mm. Tjocklek rekommenderad 30-70 mm.

Pris 250:-